Akció!

ULTRABOND ECO P909 2K

37.262 Ft 31.673 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Az ULTRABOND ECO P909 2K víz- és oldószermentes kétkomponensű poliuretán ragasztó faanyagú padlóburkolatok fektetéséhez.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Kategória:

Leírás

Az ULTRABOND ECO P909 2K Bármilyen típusú és formájú faanyagú burkolat ragasztása bármely aljzatra, illetve fűtött esztrichhez ajánlott. Teljesen mentes az oldószerektől és a szabad aminoktól, ezért még az epoxi-poliuretán termékekre allergiás burkolók is használhatják.

Az Ultrabond Eco P909 2K kizárólag vegyi reakció útján és zsugorodás nélkül (normál hőmérsékleten 24 óra alatt) köt meg. Erős ragasztóréteget képezve igen jól tapad akár nem nedvszívó aljzatokon is.

Bármilyen típusú és formájú faanyagú burkolat ragasztása bármely aljzatra, illetve fűtött esztrichhez ajánlott. Teljesen mentes az oldószerektől és a szabad aminoktól, ezért még az epoxi-poliuretán termékekre allergiás burkolók is használhatják. Az Ultrabond Eco P909 2K kizárólag vegyi reakció útján és zsugorodás nélkül (normál hőmérsékleten 24 óra alatt) köt meg. Erős ragasztóréteget képezve igen jól tapad akár nem nedvszívó aljzatokon is. Ragasztáskor nyomja a parkettaelem felületet, hogy ezzel biztosítsa a hátoldal ragasztóval fedését. A falak, oszlopok és kiugró sarkok mentén hagyjon 1 cm-es hézagot. Ügyeljen arra, hogy a csapokra illetve hornyokba ne kerüljön ragasztó, nehogy a parketta felülete beszennyeződjék. A parketta éleket soha ne ragassza össze.

Anyagszükséglet: 1-1,2 kg/m2.

Kiszerelés: 10 kg-os egységek (A+B komponens).

További információk

Tömeg 10 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ULTRABOND ECO P909 2K” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés