Akció!

Technokolla Kronos Aljzatkiegyenlítő 25 kg

11.303 Ft 10.033 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

A Technokolla Kronos Aljzatkiegyenlítő 25 kg Úszó- vagy megerősített aljzatok kialakításához, 3-10 cm vastagságban, lakó vagy ipari kialakításoknál csempe, parketta, műgyanta alapú burkolatok és természetes kő burkolásához – Süllyesztett fűtőszálakkal fűtött aljzat kialakításához.

Leírás

A Technokolla Kronos Aljzatkiegyenlítő 25 kg

FŐ TULAJDONSÁGOK

  • Zsugorodásmentes
  • Gyors kötés
  • Optimális simíthatóság

JELLEG

Finom szürke por

ELTARTHATÓSÁG

12 hónapig száraz helyen

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

– Úszó- vagy megerősített aljzatok kialakításához, 3-10 cm vastagságban, lakó vagy ipari kialakításoknál csempe, parketta, műgyanta alapú burkolatok és természetes kő burkolásához – Süllyesztett fűtőszálakkal fűtött aljzat kialakításához.

A KRONOS használatakor nem szükséges folyékony adalékanyag bekeverése.

TERMÉKÖSSZETÉTEL

A KRONOS elsősorban nagy ellenállású hidraulikus kötőanyagból és speciális adalékanyagokból áll. További információkért kérje a biztonsági adalapot műszaki irodánktól.

ALKALMAZÁS

Megerősített vagy úsztatott aljzatoknál alkalmazható, elválasztó réteg használatával, mint PVC fóliák (további részleteket lsd.a bevezetőben).

KEVERÉK ELKÉSZÍTÉSE A

KRONOS-t keverje ki 0-8 mm átmérőjű tiszta inerttel, fa burkolat esetében. Kerámia burkolatnál az átmérő 0 és 5-6 mm között kell legyen. A kötőanyag mennyisége az alkalmazandó burkolóanyag típusától függ.

Kerámia vagy természetes kő burkolat esetén 180-200 kg/m3, rugalmas burkolatoknál 250 Kg/m3 inert alkalmazása szükséges (lásd a táblázatot). A keverék elkészíthető normál betonkeverővel vagy Turbosol típusú körkörös keverőszárú keverővel. A víz adagolás oly módon történjen, hogy a keverék plasztikus jól megmunkálható legyen.

FELHORDÁS

A helység teljes területén és az esetleges oszlopok körül rugalmas anyagot szükséges lefekteteni hogy a szigetelőréteg önállóan mozoghasson. A felhordás ugyanúgy történik, mint a normál cement esztrich esetében, szalagszerűen, ami majd az esztrich teljes felületének a kidolgozásához szükséges.

A simítást a felhordás után rögtön vagy 60 percen belül meg kell kezdeni. E művelet ideje alatt lehetőség van az esztrich nedvesítésére egyszerűsítendő és gyorsítandó a munkát ecsettel szórva, legfőképpen, ha acéllemezes gép alkalmazása történik.

Ha az aljzatra majd parketta burkolat kerül ajánlatos nem túlságosan “lezárni” a felületet további simítással, hiszen az a száradási időt meghosszabbítja.

További információk

Tömeg 25 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Technokolla Kronos Aljzatkiegyenlítő 25 kg” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés