Akció!

Poromap Deumidificante 20 kg

5.926 Ft 4.999 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

A Poromap Deumidificante a felszivárgó nedvesség miatt károsodott, akár nemrég készült tégla, kő és tufa falazatok felújítója.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Kategória:

Leírás

A Poromap Deumidificante a felszivárgó nedvesség miatt károsodott, akár nemrég készült tégla, kő és tufa falazatok felújítója. Olyan falazatok felújítása, amelyek a szulfátok, kloridok és nitrátok károsító hatása miatt mállanak.

Néhány alkalmazási példa

• Beltéri és/vagy kültéri makropórusos, szárító és szigetelő vakolat kő, tégla, tufa és vegyes falazatokra, beleértve a nemrég készült épületeket is, amelyek kapillárisan felszivárgó nedvességnek és sókivirágzásnak vannak kitéve.

• Szárító vakolat kő (mint pl. mészkő) és/vagy különösen porózus, nedvszívó tégla falazatokra, valamint általánosságban, ahol sókivirágzás van jelen. • Szárító vakolat lagúnás területen levő falazatokra vagy tengerhez közeli épületekre.

• Gyenge minőségű habarccsal készült épületek károsodott vakolatának javítása.

• Időjárásnak kitett kő, tégla és tufa falazatok hézagolása.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

A PoroMap Deumidificante a MAPEI kutatólaboratóriumában kifejlesztett összetételű, makropórusos és szigetelő vakolatok készítésére használható, speciális puccolános reakciójú és sóálló hidraulikus kötőanyagokból, természetes homokból, könnyű adalékanyagokból és speciális adalékszerekből álló, nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (EMICODE EC1 R Plus) előkevert szárazhabarcs.

A termék megfelel az MSZ EN 998-1 szabványnak és R minősítésű: „Felújító habarcs. Habarcs beltéri/kültéri vakolásra tervezve oldott sókat tartalmazó nedves falazatokra”, CS II. kategória. Folyamatos üzemű vakológépben vagy betonkeverőben

További információk

Tömeg 20 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Poromap Deumidificante 20 kg” értékelése elsőként

Poromap Deumidificante Termékleírás

Letöltés

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés