Akció!

PLANISEAL 88 (EX. IDROSILEX PRONTO)

19.153 Ft10.090 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.
Törlés

Leírás

Cementkötésű habarcs talajszint alatti falazatok és akár ivóvíz tárolására szolgáló szerkezetek nem rugalmas vízszigetelésére.

Az Idrosilex Pronto alapfalak, pincék, alagsorok, liftaknák, úszómedencék, öntözőcsatornák, és akár ivóvíztároló tartályok vízszigetelésére használható. A cement-kötőanyagokból és különleges vízszigetelő adalékszerekből álló Idrosilex Pronto 25 kg-os zsákját keverje be a felhasználás típusától függően 5,5-6 liter tiszta vízzel. Az Idrosilex Pronto bedolgozható ecsettel, simítóval vagy szórva. Ecsettel vagy vakológéppel 2-3 réteget dolgozzon be a tökéletesen tiszta, szilárd, és vízzel előzetesen mattnedvesített felületre. ,

Az Idrosilex Pronto alapfalak, pincék, alagsorok, liftaknák, úszómedencék, öntözőcsatornák, és akár ivóvíztároló tartályok vízszigetelésére használható. A cement-kötőanyagokból és különleges vízszigetelő adalékszerekből álló Idrosilex Pronto 25 kg-os zsákját keverje be a felhasználás típusától függően 5,5-6 liter tiszta vízzel. Az Idrosilex Pronto bedolgozható ecsettel, simítóval vagy szórva. Ecsettel vagy vakológéppel 2-3 réteget dolgozzon be a tökéletesen tiszta, szilárd, és vízzel előzetesen mattnedvesített felületre. A simítóval bedolgozáshoz a keverővíz mennyiségét csökkentse zsákonként 5-6 literre. Az Idrosilex Pronto teljesíti az EN 1504- 2 szabvány MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket. Színek szürke vagy fehér színekben készítik.

Anyagszükséglet:
1,6 kg/m2 rétegvastagság mm-enként.

Kiszerelések:
25 kg-os zsákok.

További információk

Tömeg N/A
Szín

100+ (fehér), 113(cementszürke)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PLANISEAL 88 (EX. IDROSILEX PRONTO)” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés