Folyamatos 20-50% Kedvezmények

Termékek

Home / Burkolás / Mit használjon, ha 3-30 mm-es aljzatot szeretne kialakítani?

Mit használjon, ha 3-30 mm-es aljzatot szeretne kialakítani?

Mit használjon aljzatkiegyenlítésre, ha 3-30 mm-es rétegvastagságban szeretne aljzatot kialakítani?

Előfordulhat, hogy síkba kell hoznunk egy sérült, ragasztómaradványos aljzatot, ahhoz hogy tökéletes alapfelületet kapjunk. Nem kis fejtörést okozhat, ha például meglévő burkolatunkat fel kell bontani, a lap és a ragasztó megközelíti a 2-3 cm vastagságot, sőt még ragasztómaradványok is tarkítják a beton felületünket.

Ilyenkor bontás során óhatatlanul sérülhet a beton felület is, márpedig a burkoláshoz sík, egyenes felületre van szükség. Mi a megoldás ilyen esetben? A MAPEI új aljzatkiegyenlítője, az Ultraplan Renovation kiválóan alkalmas beltéri használatra, 3-30 mm vastagságú kiegyenlítésére és szintkülönbségeinek megszüntetésére. Ragasztómaradványos felületek esetén használjon Eco Prim T vagy MAPEPRIM SP alapozót, nedvszívó felületek esetén Primer G alapozó folyadékot, esetünkben a MAPEPRIM SP alapozót.

Amennyiben nagy nyári melegben dolgozunk, az aljzatkiegyenlítők tárolásánál fontos, hogy a terméket ne tegyük ki a tűző napnak, illetve a bekeverésnél az elérhető leghidegebb vizet használjuk! Meleg időben, az aljzatkiegyenlítők bekeverésénél a gyárilag megadott felső vízhatárt vegyük figyelembe! Vízzel való keverési aránya 4,25 — 4,5 liter/zsákig változtatható.

Ezt a gyárilag megadott paramétert szigorúan tartsuk be! Kérjük annak figyelembevételét, hogy az ULTRAPLAN RENOVATION aljzatkiegyenlítő alacsony vízigényű anyagok, ezért bekeveréskor egy sűrűbb állagot kapunk!

Az érzékelhetően sűrűbb állag nem befolyásolja a terülési tulajdonságot! Bekeverés után az anyagot 2-3 percig pihentessük, majd keverjük át, utána következhet az anyag kiöntése! A termék 3-30 mm-es vastagságig alkalmazható. Bekeverve egy hígan folyós, nagyon könnyen teríthető anyagot kapunk, ami a szétosztályozódásra abszolút nem hajlamos. A teljesen homogén szétterülés érdekében tüskéshenger használata javasolt. Válassza az ULTRAPLAN RENOVATION-t, amivel tökéletes fogadó felületet hozhat létre!

Itt tudod megvásárolni, házhoz szállítással és 10% kedvezménnyel! Kuponkód: Ingatlanvilág

Vélemény, hozzászólás?

X
X