Folyamatos 20-50% Kedvezmények

Termékek

Home / Burkolás / Meleg van a lakásban? Ez a takarékos tipp jól jöhet!

Meleg van a lakásban? Ez a takarékos tipp jól jöhet!

Önnek van bevált módszere a forróság ellen? A nyarak egyre melegebbek, érdemes hosszú távú megoldást keresni! Mutatunk egy garantáltan hűsítő módszert, amivel még a pénztárcáját is megkíméli, nem kell rettegni a nyári számláktól.

Ugyanis nemcsak hűvösebb lesz az otthonában, hanem még a légkondicionálásra fordított összeg is jelentősen lecsökken, ha megfogadja ezt a tanácsot: legyen rendben a hőszigetelésaz épületen. Ha úgy gondolja, hogy ez túlságosan drága befektetés, olvasson tovább, mert az alábbiakban megmutatjuk, miért éri meg hosszú távon a hőszigetelés.

Ha összehasonlítjuk az éves áramszámlákat a korszerű házszigetelés kiépítése előtt és után, döbbenetes csökkenést láthatunk. 

Azt is vegye számításba, hogy azonnal magasabb lesz az épület értéke: biztosan magasabb áron hirdetheti meg, mint a környék nem hőszigetelt házait.

Azon kívül, hogy a korszerű hőszigetelés hosszú távon pénztárcabarát megoldás, még 3 nyomós érv szól mellette:

  1. A belső falak jobban tartják a kívánt hőmérsékletet, vagyis nyáron nem lesz bent annyira meleg, télen pedig annyira hideg, mint előtte.
  2. Eltűnik a penész, hiszenmegszűnnekpenészesedést okozó problémák.
  3. Az otthona homlokzata megújulmegszépül, olyan érzése lesz, mintha új házba költözött volna.

Ha úgy érzi, Önnek is segítene ez a megoldás, és szeretné kihasználni a korszerű hőszigetelés nyújtotta előnyöket, íme még 4 hasznos információ:

  • Kétfélehőszigetelőrendszer létezik: az EPS, vagyis a hagyományos, fehér polisztirolos, illetve az ásványgyapotos, ezt MW jelzéssel szokták ellátni (mineral wool)
  • Az EPS-rendszer a kedvezőbbárú. A hőszigetelést ezzel könnyű kivitelezni, a mesterembereknek nagy gyakorlatuk van ebben a rendszerben.
  • Az ásványgyapotos rendszer előnye ezzel szemben az, hogy jobbpáraáteresztő képessége, és ez megoldást adhat az épület hangszigetelő problémáira is.
  • Az ásványgyapotos hőszigetelés nem éghető anyagból készül, szemben az EPS-sel, ez több szintes épületeknél lehet fontos szempont.

Vélemény, hozzászólás?

X
X