Akció!

Mapepur Universal Foam G PUR Hab pisztolyos

2.772 Ft 2.076 Ft

15 vásárló vásárolta és kapta meg.

A MapePUR Universal Foam M és a MapePUR Universal Foam G rések és hézagok kitöltésére, tömítésére és szigetelésére szolgálnak az építőiparban.

A MapePUR Universal Foam M egy egykomponensű, öntáguló hab túlnyomásos spray flakonban, melyen egy kar található a termék adagolására, míg a MapePUR Universal Foam G egy egykomponensű, öntáguló hab túlnyomásos spray flakonban, mely a speciális MapePUR Gun Standard pisztollyal együtt használható a termék adagolására.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Készleten

Leírás

A MapePUR Universal Foam M egy egykomponensű, öntáguló hab túlnyomásos spray flakonban, melyen egy kar található a termék adagolására, míg a MapePUR Universal Foam G egy egykomponensű, öntáguló hab túlnyomásos spray flakonban, mely a speciális MapePUR Gun Standard pisztollyal együtt használható a termék adagolására. Mindkét termék poliuretán előpolimert, habosító szereket és speciális adalékokat tartalmaz, és mentes az ózonréteget károsító CFC-ktől. A kinyomott termékek a levegő páratartalmával érintkezve kitágulnak, majd rövid időn belül megkeményednek, és stabil, zártcellás szerkezetet képeznek, mely kiváló mechanikai, szigetelő és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Kiadósság: akár 45 liter.

Kiszerelés: 750 ml.

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mapepur Universal Foam G PUR Hab pisztolyos” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés