Mapei Ultracoat Acqua Plus

19.590 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Mapei Ultracoat Acqua Plus csiszolatporral keverendő vizesdiszperziós kötőanyag fa padlóburkolatok hézagainak kitöltéséhez, vizesdiszperziós lakkozáshoz.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Leírás

A Mapei Ultracoat Acqua Plus hagyományos fa padlóburkolatok, készparketta és javítandó parketták hézagkitöltése, előkészítése. Az Ultracoat Acqua Plus nagy végszilárdságú, egykomponensű, vizesdiszperziós hézagkitöltő-kötőanygag fa padlóburkolatokhoz. Az elkészített és fel nem használt anyag lezárt műanyagdobozban tárolva néhány napig megőrzi a bedolgozhatóságát. A faporral összekevert Ultracoat Acqua Plus kitűnően tapad, kitölti a hézagokat, könnyen és gyorsan csiszolható.

Hagyományos fa padlóburkolatok, készparketta és javítandó parketták hézagkitöltése, előkészítése. Az Ultracoat Acqua Plus nagy végszilárdságú, egykomponensű, vizesdiszperziós hézagkitöltő-kötőanygag fa padlóburkolatokhoz. Az elkészített és fel nem használt anyag lezárt műanyagdobozban tárolva néhány napig megőrzi a bedolgozhatóságát. A faporral összekevert Ultracoat Acqua Plus kitűnően tapad, kitölti a hézagokat, könnyen és gyorsan csiszolható.

Anyagszükséglet: 100-120g/m2/réteg.

Kiszerelés: 5 literes kannák.

További információk

Tömeg 5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mapei Ultracoat Acqua Plus” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés