Akció!

MAPEI PLANITOP 600 Fehér

4.382 Ft 3.599 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

A MAPEI PLANITOP 600 fehér színű, mész- és gipszbázisú simítóanyag száraz, érlelt, gipsz, anhidrit vagy mész/cement bázisú beltéri vakolatokra.

Leírás

A Planitop 6000 beltéri hagyományos vagy előkevert „száraz” és „érlelt” vakolatok, illetve előkevert vagy mészhabarcs vakolatok sima felületképzésére használható festés, vékonyrétegű ásványi vagy szintetikus felületképző bevonatok felhordása előtt. A Planitop 600 alkalmazható még durva szemcséjű vakolatok finom felületű simítására és gipsz, pórusbeton vagy szendvicsbeton elemek kiegyenlítésére. Különleges összetétele és finom textúrája miatt a kellő mennyiségű vízzel bekevert Planitop 600 simítóanyag remek tapadószilárdságú, és a felületképzést is helyettesítő sima fémsimítóval könnyen felhordható, simítható. A Planitop 600 egyetlen, legfeljebb 3 mm rétegvastagságban hordható fel.

A Planitop 600 beltéri hagyományos vagy előkevert „száraz” és „érlelt” vakolatok, illetve előkevert vagy mészhabarcs vakolatok sima felületképzésére használható festés, vékonyrétegű ásványi vagy szintetikus felületképző bevonatok felhordása előtt. A Planitop 600 alkalmazható még durva szemcséjű vakolatok finom felületű simítására és gipsz, pórusbeton vagy szendvicsbeton elemek kiegyenlítésére. Különleges összetétele és finom textúrája miatt a kellő mennyiségű vízzel bekevert Planitop 600 simítóanyag remek tapadószilárdságú, és a felületképzést is helyettesítő sima fémsimítóval könnyen felhordható, simítható. A Planitop 600 egyetlen, legfeljebb 3 mm rétegvastagságban hordható fel. Fehér színben készítik.

Anyagszükséglet:
kb. 0,80 kg/m2 (rétegvastagság mm-enként).

Kiszerelések:
15 kg-os zsákok.

További információk

Tömeg 15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MAPEI PLANITOP 600 Fehér” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés