Akció!

Mapei PLANITOP 100 beton javításához és felület simításhoz

19.037 Ft 13.354 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

A használat során megsérült előregyártott betonelemek lokális javítására, és a felületi hibák kiegyenlítésére és simítására használható.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Leírás

A Planitop 100 a használat során megsérült előregyártott betonelemek lokális javítására, és a felületi hibák (fészkek, makroporozitás) kiegyenlítésére használható. Ezen kívül a Planitop 100 használható vakolatok simítására, és a Mapegrout termékcsaládhoz habarcsaival helyreállított betonok simítására. Kellő mennyiségű vízzel bekeverve a Planitop 100 simítóval könnyen felhordható habarccsá válik, amely a tiszta, szilárd, előzetesen vízzel mattnedvesített aljzatra legfeljebb 3 mm rétegvastagságban hordható fel. Ettől nagyobb rétegvastagságokhoz 30%-nyi 1-2 mm szemcseméretű homok hozzáadását javasoljuk.

Planitop%20100%20tanu

A Planitop 100 a használat során megsérült előregyártott betonelemek lokális javítására, és a felületi hibák (fészkek, makroporozitás) kiegyenlítésére használható. Ezen kívül a Planitop 100 használható vakolatok simítására, és a Mapegrout termékcsaládhoz habarcsaival helyreállított betonok simítására. Kellő mennyiségű vízzel bekeverve a Planitop 100 simítóval könnyen felhordható habarccsá válik, amely a tiszta, szilárd, előzetesen vízzel mattnedvesített aljzatra legfeljebb 3 mm rétegvastagságban hordható fel. Ettől nagyobb rétegvastagságokhoz 30%-nyi 1-2 mm szemcseméretű homok hozzáadását javasoljuk. Felhordás: simító vagy vakolókanál. A Planitop 100 teljesíti az EN 1504- 2 szabvány MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket.

Anyagszükséglet:
– 1,3 kg/m2 rétegvastagság mm-enként, ha adalék hozzáadása nélkül alkalmazzák;
– 1,0 kg/m2 rétegvastagság mm-enként, ha 30% 2 mm-es kvarchomokot adnak hozzá.

Kiszerelések:
25 kg-os zsákok

További információk

Tömeg 25 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mapei PLANITOP 100 beton javításához és felület simításhoz” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés