Akció!

Mapei PLANICRETE habarcs, esztrich, vakolat szilárdság- alapozó tapadóhíd adalék

5.461 Ft3.400 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Speciális, folyékony latex adalékszer habarcsok tapadási- és szilárdsági jellemzőinek javításához valamint tapadóhíd kötött esztrichek készítéséhez.

Törlés

Leírás

A Planicrete szintetikus polimer bázisú latex, amely a kötés megkezdődése után vízben már nem oldódik fel újra, valamint ellenáll a szappanosodásnak. Habarcsokhoz, esztrichekhez és vakolatokhoz adva javítja azok mechanikai szilárdságát és az aljzatra tapadását. Tapadóhíd készítéséhez 1 rész Planicrete-t hígítson 1 rész vízzel, és adjon hozzá 3 rész cementet, míg vakolatok és esztrichek készítéséhez 1 rész Planicrete-hez 2-3 rész vizet adjon; keverje be homokkal és cementtel, majd hordja fel.

 

A Planicrete szintetikus polimer bázisú latex, amely a kötés megkezdődése után vízben már nem oldódik fel újra, valamint ellenáll a szappanosodásnak. Habarcsokhoz, esztrichekhez és vakolatokhoz adva javítja azok mechanikai szilárdságát és az aljzatra tapadását. Alapozó és tapadóhíd egyben. Tapadóhíd készítéséhez 1 rész Planicrete-t hígítson 1 rész vízzel, és adjon hozzá 3 rész cementet, míg vakolatok és esztrichek készítéséhez 1 rész Planicrete-hez 2-3 rész vizet adjon; keverje be homokkal és cementtel, majd hordja fel. A Planicrete hozzáadható Mapecemhez, Mapecem Pronto-hoz, Topcem-hez és Topcem Pronto-hoz is tapadóhíd készítésére.

Anyagszükséglet:
– tapadóhidak készítéséhez: 100-150 g/m2;
– esztrichek és vakolatok készítéséhez: 50-80 kg/m3.

Kiszerelések:
25, 10, 5 és 1 kg-os kannák.

További információk

Tömeg N/A
Súly

1 kg, 10 kg, 25 kg, 5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mapei PLANICRETE habarcs, esztrich, vakolat szilárdság- alapozó tapadóhíd adalék” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés