Akció!

Mapei Novoplan Maxi aljzatkiegyenlítő

(1 vásárlói értékelés)

4.318 Ft 3.390 Ft

120 vásárló vásárolta és kapta meg.
  1. A Mapei Novoplan Maxi aljzatkiegyenlítő kompakt padlófűtési és hűtőrendszerek befedésére és beágyazására, valamint bármilyen típusú meglévő fűtött padlók aljzatkiegyenlítésére szolgál. A Novoplan Maxi 3-40 mm vastagságú rétegekben használható, az alkalmazási területtől függően. A Novoplan Maxi-val kiegyenlített aljzatok alkalmasak kerámia, terméskő és készparketta burkolatok fektetéséhez. A Novoplan Maxi kizárólag beltéri használatra alkalmas.

 

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Leírás

Mapei Novoplan Maxi aljzatkiegyenlítő

ALKALMAZÁSI TERÜLET:

A Novoplan Maxi kompakt padlófűtési és hűtőrendszerek befedésére és beágyazására, valamint bármilyen típusú meglévő fűtött padlók aljzatkiegyenlítésére szolgál. A Novoplan Maxi 3-40 mm vastagságú rétegekben használható, az alkalmazási területtől függően. A Novoplan Maxi-val kiegyenlített aljzatok alkalmasak kerámia, terméskő és készparketta burkolatok fektetéséhez. A Novoplan Maxi kizárólag beltéri használatra alkalmas. Jellemző alkalmazások: Bármilyen típusú betonaljzatra és meglévő kerámia vagy terméskő burkolatra, illetve előszerelt szigetelőpanelekre ragasztott öntapadó műanyag fűtőpanelekből készült padlófűtési rendszerek befedése és körülágyazása, amennyiben ezek  elég erősek. Az előszerelt paneleken való  alkalmazás kizárólag lakókörnyezetben lehetséges, a Novoplan Maxi rétegnek pediglegalább 30 mm vastagnak kell lennie. A csövek rögzítésére betonacél háló elhelyezését javasoljuk. A kiszállítást csak egész, bontatlan raklapon vállaljuk, mely 50 zsák/raklap/rendelés!

Milyen aljzatkiegyenlítő anyagot válasszunk?

A kiegyenlítő anyag kiválasztása előtt gondoljuk végig a következőket:A kiegyenlítő anyag kiválasztása előtt gondoljuk végig a következőket:

  • kinti vagy benti munkához választunk kiegyenlítő anyagot
  • síkot, vagy lejtést képzünk a felületen
  • milyen vastagságban szükséges kiegyenlítést végezni
  • mekkora terhelés éri majd a felületet, milyen szilárdsági tulajdonsággal kell rendelkezzen a burkolatot hordozó réteg
  • milyen gyorsan kell elvégeznünk a munkát
  • milyen burkolat kerül a felületre, milyen simaságra van szükség

Nézzük meg feladattípusonként és a termékek felől a választási szempontokat:

1. Kültéri terasz, kocsi beálló, különálló garázs aljzatának kiegyenlítésére ajánljuk a PLANEX, önterülő, kültéri aljzatkiegyenlítőt. A PLANEX kiegyenlítő anyagot akkor válasszuk, ha kinti térben sík felületet szeretnénk képezni. Ezel a termékkel 3 és 10 mm vastagságban dolgozhatunk, kvarchomok töltéssel 30 mm vastagságig is elmehetünk, és szintén homoktöltéssel tudjuk alkalmassá tenni, hogy nagyon enyhe lejtés kialakítására is alkalmas legyen. 2. Beltéri sík felületet kialakításához, 1-10 mm vastagságban az ULTRAPLAN ECO 20 önterülő, cementkötésű, gyorskotő kiegyenlítő anyagot ajánljuk. Az ULTRAPLAN ECO 20 elsősorban normál igénybevételnek kitett hidegburkolatok és laminált parketta burkolatok alá kiváló.

3. Beltéri melegburkolatok – PVC, szőnyegpadló – alá ajánljuk a nagy szilárdságú ULTRAPLAN ECO kiegyenlítő anyagot. Éppen szilárdsága, valamint sima felülete teszi lehetővé, hogy irodákban, ahol görgős széket is használnak, vagy nagyobb gyalogos forgalomnak kitette helyeken, például kórházakban, szállodákban is kiváló fogadófelületet nyújtson a melegburkolatok számára. Ha nem túl nagyok a burkolóelemek, ragasztott faburkolatok fogadására is kiválóan megfelel. 1-10 mm rétegvastagságban alkalmazható. 4. Nagyobb burkolati elemekből álló, ragasztott faburkolat és nagyobb terhelésnek kitett PVC burkolat beltéri fogadófelületeként kiváló megoldást jelent az önterülő, gyors szilárdulású ULTRAPLAN. Az ULTRAPLAN 1-10 mm vastagságban teríthető, kiváló szilárdsági paraméterekkel rendelkezik.

5. Az új, ultragyors ULTRAPLAN FAST TRACK egyaránt alkalmas hideg- és melegburkolatok fogadására, beltérben. Nagy szilárdságú, 1-10 mm rétegvastagságban készíthető, kifejezetten gyors, sürgős munkákhoz ajánljuk.

6. Vastagabb, beltéri kiegyenlítésekhez, hidegburkolatok alá, válasszuk az ULTRAPLAN RENOVATION terméket, amit 3-30 mm vastagságban alkalmazhatunk, minden esetben, ha gyors munkára van szükség, és a rákerülő burkolat várhatóan normál terhelésnek lesz kitéve.

7. Bármilyen burkolatot biztonsággal fektethetünk a beltéri ULTRAPLAN MAXI kiegyenlítésre. A terméket nagy rétegvastagságokhoz ajánljuk, mivel 3-40 mm-ig alkalmazható. Az ULTRAPLAN MAXI gyorkötő és nagy szilárdságú, tartós fogadófelületet ad.

8. Kinti és benti aljzatképzésre is kiváló, megfelelően sík felületet ad a PLANITOP FAST 330. Ez a termék az eddig felsorolt önterülő anyagoktól eltérően állékony, ugyanakkor könnyen kenhető és formázható. Nagyon jól alkalmazható íves felületek kiegyenlítéséhez. A PLANITOP FAST 330 szálerősítéses, gyorskotő, és 3-30 mm vastagságban alkalmazható.

 
 

További információk

Tömeg 25 kg
Súly

25 kg

Mapei Novoplan Maxi aljzatkiegyenlítő termékről 1 értékelés

  1. olejt

    .

Mondd el a véleményed

Novoplan Maxi termékismertető

Letöltés

Novoplan Maxi biztonsági adatlap

Letöltés

NOVOPLAN MAXI Teljesítmény nyilatkozat

Letöltés

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés