Akció!

Mapei Mapetherm Hőszigetelőlap ragasztó

(1 vásárlói értékelés)

3.048 Ft 2.135 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Mapei Mapetherm Hőszigetelőlap ragasztó Egykomponensű cementkötésű habarcs hőszigetelő táblák és felületi hőszigetelő rendszerek ragasztására és simítására.  Verhetetlen akciós áron webshopunkban!

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Leírás

A Mapei Mapetherm Hőszigetelőlap ragasztó a Mapetherm Ragasztótapasz habosított polisztirol, extrudált poliészter, habosított poliuretán, kőzetgyapot, parafa, stb. hőszigetelő táblák ragasztására és simítására használható, közvetlenül a vakolt, betonrészekből vagy beton falazóblokkokból készült falak illetve mennyezetek kül- vagy beltéri felületeire történő ragasztáskor.

A vízzel elkevert Mapetherm Ragasztótapasz a függőleges felületekre is megereszkedés vagy akár a nagyméretű szigetelőtáblák megcsúszásának veszélye nélkül is könnyen felhordható állékony (tixotróp) habarcsot ad.

A Mapetherm Ragasztótapasz habosított polisztirol, extrudált poliészter, habosított poliuretán, kőzetgyapot, parafa, stb. hőszigetelő táblák ragasztására és simítására használható, közvetlenül a vakolt, betonrészekből vagy beton falazóblokkokból készült falak illetve mennyezetek kül- vagy beltéri felületeire történő ragasztáskor. A vízzel elkevert Mapetherm Ragasztótapasz a függőleges felületekre is megereszkedés vagy akár a nagyméretű szigetelőtáblák megcsúszásának veszélye nélkül is könnyen felhordható állékony (tixotróp) habarcsot ad. A hőszigetelő táblák ragasztásakor a Mapetherm Ragasztótapasz-t fogazott simítóval kell felhordani a tábla egész hátoldalára, vagy vakolókanállal pontokban. A táblák felületének simításakor, amely ragasztásukat követően 24 órával történhet, a Mapetherm Ragasztótapasz-t egyenletes rétegben hordja fel, és fektessen bele Üvegszövet Háló-t, amit fémsimítóval a “friss” habarcsba kell préselni.

Anyagszükséglet:
– hőszigetelő táblák felragasztásához: 2-3,5 kg/m2;
– simításra: 4-6 kg/m2.

Kiszerelések:
25 kg-os zsákok

További információk

Tömeg 25 kg

Mapei Mapetherm Hőszigetelőlap ragasztó termékről 1 értékelés

  1. olejt

    .

Mondd el a véleményed

MAPETHERM Hőszigetelőlap ragasztó Műszaki Adatlap

Letöltés

MAPETHERM Hőszigetelőlap ragasztó

Letöltés

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés