Akció!

Mapei Mapetherm AR1

(1 vásárlói értékelés)

5.398 Ft3.778 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Mapei Mapetherm AR1 egykomponensű cementkötésű habarcs hőszigetelő táblák és felületi hőszigetelő rendszerek ragasztására és simítására. Verhetetlen akciós áron webshopunkban!

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Törlés

Leírás

A Mapei Mapetherm AR1 habosított polisztirol, extrudált poliészter, habosított poliuretán, kőzetgyapot, parafa, stb. hőszigetelő táblák ragasztására és simítására használható, közvetlenül a vakolt, betonrészekből vagy beton falazóblokkokból készült falak illetve mennyezetek kül- vagy beltéri felületeire történő ragasztáskor. A vízzel elkevert Mapei Mapetherm AR1 a függőleges felületekre is megereszkedés vagy akár a nagyméretű szigetelőtáblák megcsúszásának veszélye nélkül is könnyen felhordható állékony (tixotróp) habarcsot ad.

A Mapei Mapetherm AR1 habosított polisztirol, extrudált poliészter, habosított poliuretán, kőzetgyapot, parafa, stb. hőszigetelő táblák ragasztására és simítására használható, közvetlenül a vakolt, betonrészekből vagy beton falazóblokkokból készült falak illetve mennyezetek kül- vagy beltéri felületeire történő ragasztáskor. A vízzel elkevert Mapei Mapetherm AR1 a függőleges felületekre is megereszkedés vagy akár a nagyméretű szigetelőtáblák megcsúszásának veszélye nélkül is könnyen felhordható állékony (tixotróp) habarcsot ad. A hőszigetelő táblák ragasztásakor a Mapei Mapetherm AR1 -et fogazott simítóval kell felhordani a tábla egész hátoldalára, vagy vakolókanállal pontokban. A táblák felületének simításakor, amely ragasztásukat követően 24 órával történhet, a Mapei Mapetherm AR1 -et egyenletes rétegben hordja fel, és fektessen bele Üvegszövet Háló-t, amit fémsimítóval a “friss” habarcsba kell préselni.

Anyagszükséglet:
– hőszigetelő táblák felragasztásához: 2-4 kg/m2;
– simításra: 1,3-1,5 kg/m2 rétegvastagság mm-enként.

Kiszerelések: 25 kg-os zsákok

Youtube csatornánkon levő sorozatunkban abban szeretnénk segíteni partnereinknek, hogy megmutatjuk mire kell mindenképpen odafigyelni a Mapetherm hőszigetelő rendszerek kivitelezésekor, hogy a munka elvégzése után tökéletes és gyönyörű hőszigetelt homlokzat legyen a végeredmény. Ebben a részben az aljzat az alapfelület előzetes vizsgálatáról és előkészítéséről, a lábazat kialakításáról, valamint a hőszigetelő lapok megfelelő ragasztásáról lesz szó. Az előkészítésnek nagyon fontos szerepe van abban, hogy a végeredmény jó legyen, ezért a kivitelezés kevésbé látványos részének is szakszerűnek kell lennie. Figyelje szakmai filmjeinket és dolgozzon Ön is a Mapei Mapetherm hőszigetelő rendszereivel!

A Mapetherm hőszigetelő rendszerek kivitelezéséről szóló sorozatunk második részében arról lesz szó, hogy milyen szabályok szerint kell elhelyezni a hőszigetelő lapokat, szó lesz a dűbelezés tudnivalóiról, valamint továbblépünk a kávaképzésre, a kiegészítő elemek és a háló elhelyezésére, valamint a tapaszolás elkészítésének lépéseire. Belemegyünk a részletekbe is, mert sok múlhat apróságokon is. Különösen fontosak a dűbelezés részletei, mert a hőszigetelés rögzítését nagyrészt a dűbelekre bízzuk. A simítóréteg pedig már közvetlenül a színvakolat alatt van, ami már a végső megjelenést is befolyásolja. Figyelje szakmai filmjeinket és dolgozzon Ön is a Mapei Mapetherm hőszigetelő rendszereivel!

További információk

Tömeg 25 kg
Típus

Nagyszemcsés, Sima

Szín

Fehér, Szürke

Mapei Mapetherm AR1 termékről 1 értékelés

  1. olejt

    .

Mondd el a véleményed

MAPETHERM AR1 Műszaki Leírás

Letöltés

Mapether AR Teljesítmény Nyilatkozat

Letöltés

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés