Akció!

Mapei Mapesilent Roll

78.613 Ft 55.029 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Hangszigetelő rendszer úsztatott esztrichekhez, amely bitumen és különleges polimerbázisú elasztoplasztomer réteg poliészter erősítőréteggel, poliészterhálóval erősített valamint egy kék színű nem-szőtt polipropilén szövettel kasírozott szendvicsszerkezet.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Leírás

A Mapei Mapesilent Roll hangszigetelő rendszer úsztatott esztrichekhez, amely bitumen és különleges polimerbázisú elasztoplasztomer réteg poliészter erősítőréteggel, poliészterhálóval erősített valamint egy kék színű nem-szőtt polipropilén szövettel kasírozott.szendvicsszerkezet.

Egy emeletes ház esetében ez teljesen jogos megrendelői igény, hiszen még a legszebben kivitelezett és legigényesebben berendezett ház összképét is lerombolhatja, ha a benne élők állandóan szenvednek a folyamatos zörejektől! A Mapei válasza a felmerült problémára a Mapesilent a MAPESONIC CR Tekercs kiszerelésű, kis vastagságú lépéshang- szigetelő-rendszer, amely közvetlenül a hideg vagy meleg burkolat alatt helyezkedik el, és a rákerülő burkolattól függően nagy hangcsillapításra képes. A rendszer elemei a 2 és 4 mm vastagságban elérhető MAPESONIC CR lemez és MAPESONIC STRIP szegélyszalag. A MAPESONIC CR jó minőségű poliuretán ragasztóval egymáshoz kötött parafa- és gumiszemcse bázisú hangszigetelő lemez, amely kis vastagsága és kiváló szigetelőképessége mellett számos előnnyel rendelkezik. A hangszigetelő lemez fektetése rendkívül egyszerű, leginkább a PVC burkolatok fektetéséhez hasonlít. Az aljzat előkészítése az egyéb burkolatoknál már megszokott módon történhet. Az esetlegesen szükséges kiegyenlítéseket még a lemez lefektetése előtt kell elvégezni. A hangszigetelő anyag tekercseinek fektetése előtt kell felragasztani a MAPESONIC STRIP-et, a helyiség pereme és a burkolatot megszakító szerkezetek élei mentén, hogy elkerüljük a kialakuló hanghidakat. A lemez leragasztására ULTRABOND ECO V4 SP-t, illetve ULTRABOND ECO S955 1K-t használhatunk, az aljzat és a rákerülő burkolat függvényében. A hangszigetelő lemezekre közvetlenül fektethetünk hidegburkolatot, illetve parkettát. Hidegburkolat esetén S2-es Mapei ragasztót használhatunk. Parketta ragasztásához az előbb már említett ULTRABOND ECO S955 1K-t használjuk. Amennyiben PVC burkolat kerül a MAPESONIC CR felületére, előzőleg egy cementes kérget kell képezni a felületén, amely felveszi a koncentrált terheléseket. Tehát van hatékony és jól bevált megoldás, közvetlenül burkolható, kis vastagságban is kiválóan teljesítő utólagos hangszigetelésre.

Műszaki adatok
Szakítószilárdság:
– hosszirányú: 700 N/50 mm;
– keresztirányú: 500 N/50 mm.
Ellenállás behatással szemben: 900 mm. Ellenállás statikus átlyukasztással szemben: 15 kg.
Vízállóság: > 100 kPa.
Tűzállóság: F.
Dinamikus merevség számításhoz (S’): 47 MN/m³.
Lépészaj csillapítás (ΔL’nw): 22,8 dB. (*).
Hőállóság (R): 0,145 m²K/W.
Névleges vastagság: 8 mm.
Méret: 1 × 10 m rolls.
Tömeg: 1,8 kg/m².

Kiszerelés
1 × 10 m-es tekercsek. (*) betonaljzaton számítva (300 kg/m²).

További információk

Tömeg 20 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mapei Mapesilent Roll” értékelése elsőként

Műszaki adatlap

Letöltés

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés