Akció!

Mapei MAPELASTIC Vízszigetelés

(1 vásárlói értékelés)

Egységár: 1.127 Ft /kg

66 vásárló vásárolta és kapta meg.

A Mapei Mapelastic víznyomásálló, közvetlenül burkolható, kül- és beltéri betonok, erkélyek, teraszok, fürdőszobák és úszómedencék vízszigetelésére.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Törlés

Leírás

Mapei MAPELASTIC Vízszigetelés víznyomásálló, közvetlenül burkolható, kül- és beltéri betonok, erkélyek, teraszok, fürdőszobák és úszómedencék vízszigetelésére.

A Mapelastic betonok nagy rugalmasságú vízzáró bevonataként alkalmazható, különösen a repedezésnek kitett betonszerkezetekre. A Mapelastic az aljzatok meglévő hajszálrepedéseit áthidalja. A Mapelastic két előreadagolt komponensét víz és más összetevők hozzáadása nélkül egymással a teljes egyneműségig keverjen be. Az így kapott habarcs simítóval hordható fel a tökéletesen tiszta, tömör és vízzel előzetesen mattnedvesített aljzatra. A Mapelastic felhordható 2 mm vastag rétegben. A különösen hajszálrepedezett vagy nagy húzófeszültségnek kitett felületeknél lényeges, hogy fektessen bele 4 × 4,5 mm lyukméretű Mapenet 150-et.

Mapelastic%20tanu

A Mapelastic betonok nagy rugalmasságú vízzáró bevonataként alkalmazható, különösen a repedezésnek kitett betonszerkezetekre. A Mapelastic az aljzatok meglévő hajszálrepedéseit áthidalja. A Mapelastic két előreadagolt komponensét víz és más összetevők hozzáadása nélkül egymással a teljes egyneműségig keverjen be. Az így kapott habarcs simítóval hordható fel a tökéletesen tiszta, tömör és vízzel előzetesen mattnedvesített aljzatra. A Mapelastic felhordható 2 mm vastag rétegben. A különösen hajszálrepedezett vagy nagy húzófeszültségnek kitett felületeknél lényeges, hogy fektessen bele 4 × 4,5 mm lyukméretű Mapenet 150-et. A Mapelastic nyúlási és repedés áthidaló képességének további növelésére javasoljuk, hogy helyezzen bele Mapetex Sel, macro-lyukméretű nem-szőtt polipropilén geotextíliát. Felhordás: simító vagy vakológép. A Mapelastic teljesíti az EN 1504-2 szabvány PI, MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket. A Mapelastic megfelel az EN 14891 szabványnak.

Anyagszükséglet:
– 1,7 kg/m2 rétegvastagság mm-enként simítóval felhordva;
– 2,2 kg/m2 rétegvastagság mm-enként szórással felhordva.

Kiszerelések:
32 kg-os (24 kg-os A komponens + 8 kg-os B komponens) és 16 kg-os egységek.

További információk

Tömeg 33 kg
Komponens választás

A komponens, B komponens, A+B komponens

Kiszerelés

16 kg, 32 kg, 8 kg, 24 kg

Mapei MAPELASTIC Vízszigetelés termékről 1 értékelés

  1. Molnár-Szabó Gábor

    Medencékhez és kültérbe csak ezt használjuk.

Mondd el a véleményed

Mapei mapelastic termékismertető

Letöltés

Mapei mapelastic termékismertető

Letöltés

Mapei mapelastic termékismertető

Letöltés

Mapei mapelastic termékismertető

Letöltés

Mapei MAPELASTIC Teljesítmény nyilatkozat

Letöltés

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés