Akció!

Mapei Mapefloor CPU-MF műgyantapadló rendszer

74.662 Ft 61.670 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Háromkomponensű, önterülő poliuretán-cement bevonat fokozott hő-, vegyi- és mechanikai ellenállású, 3-4 mm vastag padlók készítésére.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Leírás

A Mapeflex CPU/MF poliuretán-cement kezelés, amely ipari padlók önterülő gyanta bevonataként használnak. A Mapeflex CPU/MF különösen ajánlott padlóbevonatként az élelmiszer-, a vegyés a gyógyszeriparban. Tulajdonságainak köszönhetően jó ellenálló-képességgel rendelkezik a bevásárlóközpontokban, laboratóriumokban és kórházakban általában használt járművek, a targoncák illetve más gumikerekű járművek forgalmával szemben.

A Mapeflex CPU/MF poliuretán-cement kezelés, amely ipari padlók önterülő gyanta bevonataként használnak. A Mapeflex CPU/MF különösen ajánlott padlóbevonatként az élelmiszer-, a vegyés a gyógyszeriparban. Tulajdonságainak köszönhetően jó ellenálló-képességgel rendelkezik a bevásárlóközpontokban, laboratóriumokban és kórházakban általában használt járművek, a targoncák illetve más gumikerekű járművek forgalmával szemben. A Mapeflex CPU/MF kitűnő vegyi ellenálló képességű és fokozott terhelhetőségű, 3 és 4 mm közötti rétegvastagságban lehet felhordani. A Mapeflex CPU/MF szürke, bézs és zöld színben létezik.

Anyagszükséglet:
6 kg/m2 3 mm vastag, önterülő rétegre számítva.

Kiszerelések:
30,6 kg-os egységek.
A komponens = 5,2 kg;
B komponens = 5,4 kg;
C komponens = 20 kg.

További információk

Tömeg 31 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mapei Mapefloor CPU-MF műgyantapadló rendszer” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés