Akció!

Mapei Mapecure E30 párazárószer

24.384 Ft 19.507 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

A Mapei Mapecure E30 filmréteget képző, párazáró szer betonok védelmére napsütés vagy szél okozta gyors vízelpárolgásból eredő felületi repedések kialakulásának csökkentésére.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Leírás

A Mapei Mapecure E30 filmréteget képző, párazáró szer betonok védelmére napsütés vagy szél okozta gyors vízelpárolgásból eredő felületi repedések kialakulásának csökkentésére.

A Mapei Mapecure E30 speciális gyanták vizes emulziójából álló fehér színű termék, amely a beton felszínén egyenletes vastagságú, enyhén rugalmas víz- és légzáró filmréteget képez. Hatékony védelmet biztosít a beton számára a víz elpárolgásával szemben akkor, amikor az közvetlen napsütésnek vagy gyors száradást okozó szél, alacsony páratartalom vagy magas környezeti illetve beton hőmérsékletből eredő kedvezőtlen viszonyoknak van kitéve.

A Mapei Mapecure E30 speciális gyanták vizes emulziójából álló fehér színű termék, amely a beton felszínén egyenletes vastagságú, enyhén rugalmas víz- és légzáró filmréteget képez. Hatékony védelmet biztosít a beton számára a víz elpárolgásával szemben akkor, amikor az közvetlen napsütésnek vagy gyors száradást okozó szél, alacsony páratartalom vagy magas környezeti illetve beton hőmérsékletből eredő kedvezőtlen viszonyoknak van kitéve. A Mapei Mapecure E30 akadályozza minden más felületképző termék tapadását. Ezért alkalmazása nem javasolt olyan betonoknál vagy vakolatoknál amelyekre kiegyenlítés vagy festés kerül.

Anyagszükséglet: 100-250 g/m2.

Kiszerelés: 25 kg-os kannák, 200 literes hordók, 1000 literes tartályok.

További információk

Tömeg 25 kg
Súly

196 kg, 25 kg, 980

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mapei Mapecure E30 párazárószer” értékelése elsőként

Mapecure e 30 Teljesítmény Nyilatkozat

Letöltés

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés