Akció!

Mapei Mapecure CA párazárószer

87.060 Ft 69.647 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Mapecure CA a szélnek vagy napsütésnek kitett friss vakolatok, cementhabarcsok és betonok felületének oldószertartalmú párazáró kezelésre használható, azért, hogy megakadályozza a keverővíz gyors elpárolgását, és így a repedésképződés minimálisra csökkenjen.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Leírás

A Mapei Mapecure CA párazárószer oldószertartalmú, mûgyanta bázisú párazáró szer, habarcsokhoz és betonokhoz, átfesthetô.

A Mapecure CA a szélnek vagy napsütésnek kitett friss vakolatok, cementhabarcsok és betonok felületének oldószertartalmú párazáró kezelésre használható, azért, hogy megakadályozza a keverővíz gyors elpárolgását, és így a repedésképződés minimálisra csökkenjen. A Mapecure CA oldószer alapú műgyanta bázisú termék, amely a beton felszínén egyenletes vastagságú víz- és légzáró filmréteget képez.  Egyenletes, vékony rétegben hordja fel a habarcs vagy a beton felületére a Mapecure CA-t hengerrel vagy kézi-permetezős szórással vagy sűrített levegővel. A zsaluzatba öntött betonokra a Mapecure CA-t a kizsaluzás után azonnal hordja fel.

A Mapecure CA a szélnek vagy napsütésnek kitett friss vakolatok, cementhabarcsok és betonok felületének oldószertartalmú párazáró kezelésre használható, azért, hogy megakadályozza a keverővíz gyors elpárolgását, és így a repedésképződés minimálisra csökkenjen. A Mapecure CA oldószer alapú műgyanta bázisú termék, amely a beton felszínén egyenletes vastagságú víz- és légzáró filmréteget képez. A termék megfelel a betonok védelmére használható filmbevonat-képző szerekre vonatkozó UNI 8657 és UNI 8658 szabványoknak. Egyenletes, vékony rétegben hordja fel a habarcs vagy a beton felületére a Mapecure CA-t hengerrel vagy kézi-permetezős szórással vagy sűrített levegővel. A zsaluzatba öntött betonokra a Mapecure CA-t a kizsaluzás után azonnal hordja fel. A Mapecure CA felhasználásra kész állapotú, ezért oldószerrel hígítani soha nem szabad. Használat előtt alaposan keverje fel a terméket.

Anyagszükséglet:
110-150 g/m2.

Kiszerelések:
10 kg-os kannák

További információk

Tömeg 25 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mapei Mapecure CA párazárószer” értékelése elsőként

Műszaki adatlap

Letöltés

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés