Akció!

Mapei Mapecrete Drain L beton-adalékszer

41.218 Ft34.543 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

A Mapei Mapecrete Drain L beton-adalékszerrel kialakított szűrőbetonból készült sík tereken nem áll meg a csapadékvíz

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Törlés

Leírás

Mapei Mapecrete Drain L beton-adalékszer

A fogalom, hogy “szűrőbeton”, talán mindannyiunk számára ismert. E szó hallatán nagy kavicsos, kis szilárdságú kiegyenlítő rétegre gondolunk, mely igen ritkán, például terasz szigetelések esetén szóba szokott kerülni. Egy kicsit tudományosabban “hidraulikus cementbeton, megfelelően összekapcsolt arányos üregekkel, amely így nagymértékben áteresztő anyagot eredményez, lehetővé téve a víz könnyű áthaladását”.

A Mapei fejlesztése révén a szűrőbeton teljesen új felhasználási területeken is teret nyer. Az újdonság lényege egy speciális adalékszerrel elkészített, szakszerűen definiált betonkeverék, mely a kavicsok között megnövekedett adhézió következtében jelentős szilárdsággal bír.
Az új rendszer alkalmas térburkolatok, járdák, vagy akár áruházi parkolóként funkcionáló végleges betonfelület kialakítására is. Az elmúlt időszak kutatásának eredményeképpen nem egy adalékszer született, hanem egy technológia, mely segítségével beállítható a szükséges áteresztő képesség, a terhelésnek ellenálló szilárdság, valamint a vízelvezetéshez szükséges rétegrend egyaránt. A megjelenés javítása érdekében a felületek anyagában színezett, akár intarzia jellegű motívumokkal is előállíthatók.

Áteresztő betonról beszélhetünk, ha a vízelvezetés mértéke 100-tól 750 liter/m²/perc között van. Hogy pontosan milyen készüljön, az a legfontosabb. Meghatározásához ismernünk kell az altalajt, illetve a kialakítandó vízelvezetési rendszer víztároló kapacitását, valamint amennyiben fontos a szilárdság és a megjelenés, törekedni kell a lehető legtömörebb összetételre.

További információk

Tömeg N/A
Súly

120 kg, 196 kg, 25 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mapei Mapecrete Drain L beton-adalékszer” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés