Akció!

Mapei Epojet

(1 vásárlói értékelés)

38.319 Ft26.824 Ft

2 vásárló vásárolta és kapta meg.

Mapei Epojet epoxi alapú injektáló-, és öntőgyanta az elrepedt betonok erőzáró összeragasztásához. Verhetetlen akciós áron webshopunkban!

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Az Epojet túlterhelés, ütközés, földrengés stb. miatt megrepedt tartószerkezetek monolit helyreállítására használható. Ezenkívül alkalmas szerkezeti megerősítésre és ragasztására alacsony nyomáson injektálással, valamint cementkötésű esztrichek repedéseinek tömítésére is. Az Epojet két elő-adagolt komponensű oldószermentes epoxibázisú ragasztó, amely komponenseit a felhasználás előtt keverőgépbe fogott keverőszárral keverje be. Bekeverés után az Epojet alacsony viszkozitásúvá és injektálásra tökéletesen alkalmassá válik. Az Epojet zsugorodás nélkül polimerizálódik, és megkötött állapotban vízzáró. A megrongálódott szerkezeti elemek monolit javításához az Epojet-et szivattyúval juttassa a repedésekbe. Vízszintes aljzatok repedései Epojet-tel kiönthetők. Az Epojet teljesíti az EN 1504-5 szabvány szerint előírt alapvető követelményeket.

epojet%20tanu

Az Epojet túlterhelés, ütközés, földrengés stb. miatt megrepedt tartószerkezetek monolit helyreállítására használható. Ezenkívül alkalmas szerkezeti megerősítésre és ragasztására alacsony nyomáson injektálással, valamint cementkötésű esztrichek repedéseinek tömítésére is. Az Epojet két elő-adagolt komponensű oldószermentes epoxibázisú ragasztó, amely komponenseit a felhasználás előtt keverőgépbe fogott keverőszárral keverje be. Bekeverés után az Epojet alacsony viszkozitásúvá és injektálásra tökéletesen alkalmassá válik. Az Epojet zsugorodás nélkül polimerizálódik, és megkötött állapotban vízzáró. A megrongálódott szerkezeti elemek monolit javításához az Epojet-et szivattyúval juttassa a repedésekbe. Vízszintes aljzatok repedései Epojet-tel kiönthetők. Az Epojet teljesíti az EN 1504-5 szabvány szerint előírt alapvető követelményeket.

Anyagszükséglet:
– repedések tömítése: 1,1 kg/liter a kitöltendő üregre számítva;
– beton-acél ragasztás: 1,1 kg/m2 rétegvastagság mm-enként.

Kiszerelések:
4 kg (A+B) és 2,5 kg (A+B).

További információk

Tömeg N/A
Típus

2kg+0,5 kg, 3,2 kg+ 0,8 kg

Mapei Epojet termékről 1 értékelés

  1. olejt

    .

Mondd el a véleményed

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés