Akció!

Mapei AQUAFLEX bel- és kültéri felületek vagy régi aszfalt-bitumenbevonatok vízszigetelése

28.222 Ft 21.990 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Mapei AQUAFLEX bel- és kültéri felületek vagy régi aszfalt-bitumenbevonatok vízszigetelése, kenhető szigetelőanyag kül-, és beltérre, valamint azbesztcement lapok lezárására.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Leírás

A Mapei Aquaflex mindenféle, nem folytonosan vízben álló bel- és kültéri felületek vízszigetelésére, valamint régi aszfaltvagy bitumenbevonatok vízszigetelésére használható.

A Mapei Aquaflex használható olyan sérült aljzatok rugalmas, repedezésgátló fóliájaként is, amelyre kerámia- vagy természeteskő-burkolat kerül, a burkolat megrepedezésének megakadályozására.

Kiszáradása után egybefüggő, rugalmas és vízzáró fóliát ad. A Mapei Aquaflex tökéletes tapadásához Primer per Aquaflex használatát javasoljuk minden nehéz felületen: aszfalt, bitumen, régi mázas kerámialapok, kevéssé nedvszívó cementkötésű aljzatok. A Mapei Aquaflex végső vastagsága 1 mm-nél ne legyen kevesebb, hogy összefüggő, rugalmas fóliát alkothasson.

Az Aquaflex mindenféle, nem folytonosan vízben álló bel- és kültéri felületek vízszigetelésére, valamint régi aszfalt vagy bitumenbevonatok vízszigetelésére használható. Az Aquaflex használható olyan sérült aljzatok rugalmas, repedezésgátló fóliájaként is, amelyre kerámia- vagy természeteskő-burkolat kerül, a burkolat megrepedezésének megakadályozására. Az Aquaflex felhordásra kész, szürke vagy fehér színű kence, amely egykomponensű, rugalmas, műgyanta bázisú diszperzió. Kiszáradása után egybefüggő, rugalmas és vízzáró fóliát ad. Az Aquaflex tökéletes tapadásához Primer per Aquaflex használatát javasoljuk minden nehéz felületen: aszfalt, bitumen, régi mázas kerámialapok, kevéssé nedvszívó cementkötésű aljzatok. A lapburkolatú aljzatok mozgásából eredő megrepedezés elkerülésére javasoljuk, hogy az Aquaflex ágyba fektessen MAPEI Üvegszövet Háló-t. Ez különösen az éleken fontos, de helyette használhat Mapeband-ot is. Az Aquaflex végső vastagsága 1 mm-nél ne legyen kevesebb, hogy összefüggő, rugalmas fóliát alkothasson. Ügyeljen arra, hogy az aljzat egyenetlensége ne okozzon folytonossági hiányt. Az Aquaflex a tűzállósági rendelkezések (UNI 8457-9174) szerint 1. osztályú besorolást kapott.

Anyagszükséglet:
300-450 g/m2 (nedves) rétegenként.

Kiszerelések:
25, 10 és 5 kg-os vödrök.

További információk

Tömeg 5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mapei AQUAFLEX bel- és kültéri felületek vagy régi aszfalt-bitumenbevonatok vízszigetelése” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés