Akció!

Mapei Adesilex P9 Fiber Plus

Egységár: 196 Ft /kg

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Fokozott terhelhetőségű, csökkentett lecsúszású és hosszabb nyitott idejű, rostokkal erősített cementkötésű ragasztóhabarcs, valamennyi kerámialap és nedvességre nem érzékeny természetes kőlap ragasztására.

Törlés

Leírás

Mapei Adesilex P9 Fiber Plus

Az Adesilex P9 Fiber Plus ragasztó kerámialapok (mázas-, terrakotta-, gres-, klinker-, kőagyag-, cotto-, mozaik burkolatok), valamint nedvességre nem érzékeny kő és beton burkolólapok 10 mm-es vastagságig történő ragasztására, beltérben, kültéren, függőleges és vízszintes felületeken.

Az Adesilex P9 Fiber Plus ajánlott kicsi, közepes és nagy méretű burkolatok fektetéséhez cement- és gipsz kötőanyagú aljzatokon (magas hőmérséklet és alacsony relatív páratartalom mellet is), akkoris ha a burkolat kedvezőtlen üzemi feltételeknek van kitéve (lépcsőházak, kereskedelmi felületek, padlófűtés, erkélyek, teraszok, homlokzatok stb.). Vegye figyelembe az országra jellemző szabályozást.

Az Adesilex P9 Fiber Plus alkalmas olyan szigetelőanyagok ragasztására, mint a polisztirol, ásványgyapot és üveggyapot szigetelőanyagok, Eraclit®, hangszigetelő lapok stb.

További információk

Tömeg 25 kg
Kiszerelés

25 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mapei Adesilex P9 Fiber Plus” értékelése elsőként

Adesilex P9 Fiber Plus termékismertető

Letöltés

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés