Folyamatos 20-50% Kedvezmények

Termékek

Home / Burkolás / Könnyen megvalósítható medencék, amelyekben egész nyáron élvezheti a napfényt

Könnyen megvalósítható medencék, amelyekben egész nyáron élvezheti a napfényt

Javában tart a nyár, és még hosszú időn át kitart a strandidő. Az Ön fejében is megfordult, hogy végre érdemes lenne kialakítani egy kerti medencét? Ha eldöntötte, hogy belevág a megvalósításba, bátran kezdjen ötleteket gyűjteni, mert számtalan forma és méret, illetve technikai jellegű kivitelezés közül választhat. Most bemutatunk néhány egyszerű, mégis csodaszép medencét, ami akár az Ön kertjének éke is lehet!

Ha a látvány az első: íves medence

Az íves medencék rendkívül látványosak tudnak lenni. A forma kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni: a telek és a rajta lévő ház adottságait, a kerti létesítményeket, de a nagyobb fákra, bokrokra is tekintettel kell lenni. Kevesen tudják, de a nagyobb fák gyökérzete apránként alattomos károkat okozhat a medencénkben. Befolyásolja a medence alakját továbbá a talaj lejtése és minősége is, például sziklás talaj esetén jóval nagyobb költségekkel jár a medence kiásása.

A könnyű megvalósítás alapfeltétele a jó minőségű alapanyagok használata. Ha a megfelelő termékeket keresi kerti medencéje kialakításához, kérdezze kollégáinkat!

Vélemény, hozzászólás?

X
X