Akció!

Kerakoll Primer A Eco 5 kg

(1 vásárlói értékelés)

15.227 Ft 11.163 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Kerakoll Primer A Eco Minősített, környezetbarát, vízbázisú alapozó ásványi, cement, gipsz vagy anhidrit alapú száraz nedvszívó aljzatokhoz.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Leírás

A Primer A Eco a gipsz és anhidrid alapú aljzatok ásványi alapú habarccsal és ragasztóval történő érintkezésekor kialakuló térfogatnövelő vegyi reakció semlegesítésére alkalmas összetartó szigetelő réteget biztosít. Csökkenti és szabályozza a nagyon porózus aljzatok nedvszívását.

  • Beltéri használatra
  • Oldószermentes
  • Hatékony porlódást gátló hatás
  • Meghosszabbítja az ásványi alapú ragasztók és aljzatkiegyenlítők bedolgozhatóságát

Előkészítés

Falon és padlón felületi szigetelőként való alkalmazáshoz a cementalapú termékekkel érintkező gipsz- és anhidrit alapú vakolatok és esztrichek vegyi térfogatnövelő reakciójának semlegesítésére: vigyük fel a Primer A Eco terméket 1 : 2 arányban tiszta vízzel hígítva, hogy az alapozó jobban beszívódjon az aljzatba, majd a teljes száradás után hordjunk fel egy második réteget a Primer A Eco termékből hígítás nélkül.

Felnyitás előtt a tartályt jól rázzuk fel, hogy a folyadék újra homogénné válhasson. Bármilyen jellegű tömör, kevésbé nedvszívó aljzatok esetén a Primer A Eco terméket hígítsuk 1:1 arányban vízzel, két rétegben, a jobb beszívódás biztosítására.

A víz nedvszívó képességének csökkentésére, szabályozására vagy a nagyon porózus aljzatokban lévő por rögzítésére a Primer A Eco terméket akár 1:3 arányban hígítsuk tiszta vízzel, hogy a szer jobban beszívódjon az aljzatba.

Egy vödörben készítsük elő a hígításhoz szükséges vizet, majd adjuk hozzá a Primer A Eco terméket a megjelölt arány betartásával. Használat előtt röviden keverjük át. Felvitel Vigyünk fel egy vékony, egyenletes filmréteget, lehetőleg szintetikus rövidszálas henger vagy festőecset használatával. Ismételjük meg a műveletet az előzőhöz képest keresztirányba haladva.

A Primer A Eco jól látható zöld színe segítségével azonnal ellenőrizhető, hogy a fedés teljes és egyenletes-e. A nagyon porózus aljzatokra több réteget vigyünk fel és mindig várjuk meg, hogy az előző réteg teljesen megszáradjon.

A szert ne öntsük közvetlenül a padlóra; ne hagyjuk, hogy a Primer A Eco a felületen pangó folyadékot képezzen, továbbá ügyeljünk arra, hogy ne alakuljon ki felületi hártyaréteg.

Tisztítás

A Primer A Eco a végső kikeményedés előtt vízzel lemosható a szerszámokról és egyéb felületekről.

További információk

Tömeg 5 kg

Kerakoll Primer A Eco 5 kg termékről 1 értékelés

  1. olejt

    .

Mondd el a véleményed

Primer A Eco Műszaki Adatlap

Letöltés

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés