Akció!

Kerakoll Kerarep betonvarráshoz

(1 vásárlói értékelés)

72.009 Ft 68.567 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Kerakoll Kerarep betonvarráshoz Ultra gyors tömítőanyag ásványi eredetű esztrichek és beton repedéseinek helyreállításához.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Kategória:

Leírás

A Kerakoll Kerarep betonvarráshoz ultra gyors tömítőanyag ásványi eredetű esztrichek és beton repedéseinek helyreállításához.  burkolás előtt a sérült struktúrák repedéseinek monolit folytonosságát és milliméternyi mértékű teljes feltöltését garantálva nagyfokú tapadást és folyékonyságot biztosít.

  • Alkalmas fém ragasztására és mint habarcs kötőanyag kis javításokhoz

Felhasználható

Hiper gyorsan hegeszthetünk vele:

– sérült cementesztricheket
– beton sérüléseket

A következők rögzítéséhez ideális:
– léceket, profilokat és összekötőelemeket

Készíthetünk vele:

– különösen nagy szilárdságú és tapadású habarcsokat esztrichek és betonok csücskeinek, sarkainak és foltozásainak kisebb javításához (száraz homokkal keverve)

Kültéren és beltéren, cementesztrichekre, beton-, vasbeton- és fémszerkezetekre.

A hordozórétegek előkészítése

Szélesítsük ki a repedéseket, és a repedésre keresztirányban vágjunk be hornyokat vágókoronggal 15 – 30 cm-ként, hogy az önthető anyag legalább az esztrich vastagságának 2/3-ában behatolhasson. P

orszívózzuk ki, majd helyezzük be az esztrich kapcsokat. A fém részek és szerkezetek legyenek rozsda- és zsírmentesek. Kis méretű, foltszerű javítások készítésekor az aljzat legyen konzisztens, zsaluleválasztótól és málló vagy könnyen eltávolítható részektől mentes, tiszta, száraz, érdes, lehetőleg homokfúvott. Száraz hordozórétegre vigyük fel a Kerarepet.

Előkészítés

A Kerarepet úgy állítjuk elő, hogy kézzel vagy alacsony fordulatszámú keverőgéppel az A komponenst gyorsan összekeverjük a B komponenssel (a kiszerelésben előre adagolt arány: 1000 : 30) egészen addig, amíg egyenletes színű folyékony keveréket nem kapunk. A bekevert keverék, a környezet és a hordozóréteg hőmérséklete megváltoztathatják a bedolgozhatósági időt: magasabb hőmérsékleteken és nagyobb tömeg esetén az idő lerövidül; alacsony hőmérsékleten és kisebb bekevert mennyiségnél az idő meghosszabbodik. Alacsony hőmérsékleten ezen túl a gyanta kevésbé folyékony. Amennyiben habarcsot készítünk, miután a Kerarep A részét összekevertük a B résszel, adjunk hozzá száraz homokot ≈ 1 : 1 térfogatarányban, és addig keverjük, amíg teljesen homogén nem lesz.

Felvitel

A folyékony és alacsony viszkozitású Kerarepet egyszerre öntsük a beton vagy az esztrich repedéseibe, réseibe és furataiba. A beszívódást segítsük elő úgy, hogy fém glettvassal összenyomjuk, esetlegesen gyantát adunk hozzá, amíg teljesen ki nem töltődik. A Kerarep kikeményedése előtt homokfúvással távolítsunk el minden esetleges felületi maradványt. A felesleges homokot a következő műveletek előtt teljesen el kell távolítani. Tisztítás

A szerszámokat és az esetleges elkenődött ragasztót alkohollal/oldószerrel lehet letisztítani a friss terméken. A kikeményedett Kerarepet csak mechanikus úton lehet eltávolítani

További információk

Tömeg 1 kg

Kerakoll Kerarep betonvarráshoz termékről 1 értékelés

  1. olejt

    Kerakoll Kerarep betonvarráshoz Ultra gyors tömítőanyag ásványi eredetű esztrichek és beton repedéseinek helyreállításához a legideálisabb választás!

Mondd el a véleményed

Kerarep-Műszaki-Adatlap

Letöltés

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés