Akció!

Kerakoll Keragrip Eco tapadóhíd 5kg

(1 vásárlói értékelés)

24.689 Ft 24.117 Ft

8 vásárló vásárolta és kapta meg.

A Keragrip Eco az ásványi alapú aljzatkiegyenlítők és önterülő termékek könnyű és biztonságos felvitelét, valamint meglévő burkolatra burkolásnál is magas tapadást garantál, hosszú felhordási időt biztosítva.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

Leírás

A Kerakoll Keragrip Eco tanúsított, vizes alapú öko‑kompatibilis tapadásnövelő alapozó, tömör nedvszívó és nem nedvszívó aljzatokhoz.

  • Beltéri használatra
  • Hajókon való használata jóváhagyott
  • Különösen alkalmas teddy hengerrel történő egyenletes, gyors és biztonságos felvitelhez
  • Alkalmas epoxi padlókhoz is!

 

Mutatjuk, miért kell tapadóhidat használni:

Felhasználható Sima és tömör, nedvszívó vagy nem nedvszívó aljzatok előkészítése kiegyenlítők, aljzatkiegyenlítők, önterülő kiegyenlítők és folyékony habarcsok lerakása előtt a hordozóréteghez való tapadás elősegítésére.

Az alapozó után felvihető termékek:

– folyékony ásványi habarcsok és folyékony habarcsok

– ásványi ragasztók és cementalapú

– normál, gyors és ultragyors kötésidejű ásványi alapú kiegyenlítők, aljzatkiegyenlítők és önterülő kiegyenlítők

Aljzatok:

– kerámiapadlók, vékony kőlapok, terméskövek

– Rotoros simítógéppel (helikopter) bedolgozott betonpadlók

– tömör és sima cementesztrichek – előre gyártott és helyben öntött betonok

– fa burkolatok – parketta – merev tartószerkezetű fémaljzatok

– padlók műgyanta alapú ragasztómaradványokkal

– epoxigyanta padlók – lakkok

– merev PVC burkolatok

A Kerakoll Keragrip Eco tapadóhíd megfelel a tengerészeti felszerelésekről szóló EU-irányelvben foglaltaknak!

A tömeg területenként 140 ± 5% (g/m2) így Hidak burkolatának hordozórétegeként is alkalmazható!

A terméket bármilyen fém hordozórétegre el lehet helyezni, amelynek a vastagsága ≥ 2,25 mm

A hordozórétegek előkészítése:

Általánosságban a hordozórétegeket meg kell tisztítani a portól, olajaktól és zsíroktól, átnedvesedéstől és omladozó, nem megfelelő erősségű vagy nem tökéletesen rögzített részektől, cement-, mész-, festék-, ragasztómaradványoktól menteseknek kell lenniük, amelyeket teljes mértékben el kell távolítani.

Különösen fontos, hogy teljesen eltávolítsuk más anyagok felületkezelését, például a rugalmas padlóburkolatok, a vékony kőlapok, a parketta viaszolását, a beton zsaluleválasztóit és a lemezek olaját. A lakkokat, festékeket és ragasztókat mechanikus úton kell leszedni a könnyen eltávolítható részeken és csak az erősen stabil részeket hagyjuk az aljzaton. Az aljzat stabil, nem deformálódó, repedésmentes kell, hogy legyen, és túl kell lennie a higrometriás zsugorodáson.

A nedvszívó aljzatoknak tömörnek és simának kell lennie, hogy a Keragrip Eco vékony hártyát képezhessen a felhordás során. Az aljzatnak tökéletesen száraznak kell lennie, vagyis teljesen meg kell szikkadnia, továbbá a későbbi véletlenszerű nedvesedéstől is mentesnek kell lennie. Kétség esetén végezzük el a maradék nedvesség mérését karbidos nedvességmérővel. Előkészítés Nem nedvszívó aljzatok: használat előtt rázzuk fel a kannát, hogy a felhordás során a legjobb viszkozitást érjük el.

A Keragrip Eco azonnal használatra kész. Tömör nedvszívó aljzatok: a Keragrip Eco terméket 1:0,5 és 1:1 közötti arányban ajánlatos tiszta vízzel hígítani az aljzat nedvszívásának mértékében. Egy nyitott tárolóedényben készítsük elő a hígításhoz szükséges vizet, majd adjuk hozzá a Keragrip Eco terméket a megjelölt arány betartásával.

Használat előtt röviden keverjük át. Felvitel Nem nedvszívó aljzatok: az aljzatra közvetlenül a tartályból öntsük ki a Keragrip Eco terméket. Terítsünk le vékony, egyenletes filmréteget lehetőleg finom/közepes szemű szivacsos vagy szintetikus rövidszálas henger használatával, mindig ugyanabba az irányba haladva.

Ezt követően ismételjük meg a műveletet ugyanazon a felületen, az előzőhöz képes keresztirányba haladva. Ezzel a módszerrel haladjunk tovább, amíg a teljes aljzatot be nem fedjük. A Keragrip Eco jól látható színe segítségével azonnal ellenőrizhető, hogy a fedés teljes és egyenletes-e. Tömör nedvszívó aljzatok: Ha a Keragrip Eco terméket nyitott tárolóedényben oldjuk fel, akkor a felvitelnél közvetlenül a vödörbe márthatjuk bele a hengert vagy az ecsetet.

Ezzel az eljárással megakadályozhatjuk, hogy a nedvszívó aljzatra kiöntött Keragrip Eco részben felszívódjon, mielőtt még elkezdenénk a szétterítését. Ugyanúgy folytassuk a használatát, mint a nem nedvszívó aljzatok esetében.

A következő termék felhordása előtt legalább egy órát várjunk (+23 °C és 50% relatív páratartalom mellett), és ellenőrizzük, hogy a Keragrip Eco film érintés-szárazra megkeményedett-e a felületen és érintéskor csak kismértékben ragacsos-e.

Tisztítás A szerszámok megtisztítása a Keragrip Eco maradványoktól vízzel történik a termék kikeményedése előtt!

További információk

Tömeg 5 kg

Kerakoll Keragrip Eco tapadóhíd 5kg termékről 1 értékelés

  1. olejt

    .

Mondd el a véleményed

Keragrip Eco Műszaki adatlap

Letöltés

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés