Akció!

Kerakoll Bioflex S1

12.699 Ft9.868 Ft

54 vásárló vásárolta és kapta meg.

A Kerakoll Bioflex S1 természetes adalékanyagokat rendkívül nagy mennyiségben tartalmazó, deformálható ásványi ragasztó greslapok, kerámia és természetes kő nagy teljesítményű, függőleges felületen megcsúszásmentes, hosszú nyitott idejű lerakásához. Öko‑kompatibilis.

  • Természetes polimereket tartalmaz
  • Természetes bentonitot tartalmaz
  • Növényi latexet tartalmaz
Törlés

Leírás

A Kerakoll Bioflex S1 a régióban található ásványokból készül, így a szállítás alacsony üvegházhatású gázkibocsátással jár – A fehér változat újrahasznosított ásványi alapanyagokat tartalmaz, ezáltal csökkentve a nyersanyag kitermelés okozta környezeti hatást – Egykomponensű termék; a műanyag tartályok használatának elkerülésével csökkenti a CO2 kibocsátást és a különleges hulladék megsemmisítést

TERMÉSZETES POLIMEREKET TARTALMAZ

A Bioflex S1 csökkentett energiafogyasztású folyamatokkal előállított, alacsony környezetterhelésű műgyantákat tartalmaz, amelyek a deformálhatósági tulajdonságainak javítása révén elősegítik a vízben való diszperziót és csökkentik az illékony anyagok kibocsátását.

• NÖVÉNYI LATEXET TARTALMAZ

a Bioflex® S1 növényi eredetű összetevőket tartalmaz, amelyek javítják a bedolgozhatóságot és a nyitott időt. Az alacsony vegyi adalék tartalmú Bioflex® S1 nem bocsát ki veszélyes anyagokat és kellemetlen szagokat.

• ÁSVÁNYI BENTONITOT TARTALMAZ

a Bioflex® S1 exkluzív ásványi bentonitot tartalmaz, amely a keverővízzel érintkezve igen nagy tixotrópiájú ragasztóvá alakul át, alak- és vastagságtartó a burkolólap alatt és a glettvasnak összehasonlíthatatlan csúszósságot biztosít.

További információk

Tömeg N/A
Szín

Fehér, Szürke

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kerakoll Bioflex S1” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés