Folyamatos 20-50% Kedvezmények

Termékek

Home / Burkolás / Gyakori probléma, hogy nem megfelelő minőségű, porló, málló felületű aljzatbetonra kell burkolatot készíteni….

Gyakori probléma, hogy nem megfelelő minőségű, porló, málló felületű aljzatbetonra kell burkolatot készíteni….

Ha az aljzat felülete nem elég szilárd, nem megfelelően stabil, nem tudja majd megtartani a rá kerülő burkolatot. Hiába használ jó ragasztót, ha annak nincs mihez hozzáragadnia, a burkolat előbb-utóbb felválik.

Ilyenkor sok esetben az aljzat felvésése az egyetlen biztos megoldás. Hogyan kerülheti el a teljes aljzat felszedését?

Egy olyan anyagra van szükség, amely képes gyorsan megszilárdítani, megerősíteni a porló, repedezett aljzatot, és biztonságosan fogadóképessé tenni azt a burkolat számára.

Erre tökéletes megoldás a Mapei PROSFAS aljzatszilárdítója!

A PROSFAS képes arra, hogy az aljzat teljes keresztmetszetébe beszívódjon, és megszáradása után megnövelje a cementkötésű aljzatok szilárdságát. Alkalmazása rendkívül egyszerű.

A felület pórusait egytárcsás csiszológéppel vagy kis felület esetén kefével meg kell nyitni, hogy a PROSFAS ne a felső rétegen lévő szennyeződést, porréteget, cement felúszást szilárdítsa, hanem az aljzatba mélyen behatolva végezze el a betonszilárdítást.

A PROSFAS szükséges mennyisége általában 0,5-0,7 kg négyzetméterenként. A felületre egyenletesen, öntözőkannával, szórással, ecsettel vagy hengerrel lehetséges felvinni mindaddig, amíg az aljzat nem telítődik teljesen. A PROSFAS ideális garázsok, műhelyek esetében is, amikor a burkolat nélküli porló aljzat folyamatos gondot okoz. Tehát ha nem akarja a rossz aljzat miatt kockáztatni a munkáját, hírnevét, de a betont felvésni és újra elkészíteni sem szeretné, akkor a PROSFAS lesz az ideális segítség.

Már 5 kg-os kis kiszerelésben is kapható! Keresse az építőanyag kereskedésekben!

Vélemény, hozzászólás?

X
X