Elastocolor Rasante SF simítóhabarcs

48.838 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Nagy kitöltő képességű, simítóval felhordható, felhasználásra kész, finom szemcseméretű homokkal adalékolt szálerősítéses, elasztomer simítóhabarcs.

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Leírás

Az Elastocolor Rasante SF simítóhabarcs rendszerben használandó, simítóval felhordható köztes kitöltő alapozó, amely különösen alkalmas az Elastocolor Net erősítőháló felhordására, valamint az aljzat egyneműségének és az Elastocolor bevonatok rugalmasságának javítására. Az Elastocolor Rasante SF nagy kitöltő képességű elasztomer köztes réteg, amely képes az aljzat egyenetlenségeit kiegyenlíteni és finom rusztikus felületet ad az Elastocolor Pittura elasztomer bevonat felhordása előtt. Ezenkívül az Elastocolor Rasante SF kvarcos festék fajtájú elasztikus felületkitöltő felületképző anyagként is alkalmazható, és felhordható ecsettel, szivacshengerrel vagy sima szőrű hengerrel hígítatlanul vagy 5-10 tömeg%-nyi vízzel hígítva. A termék felhasználásra kész, és fémsimítóval felhordható. A termék felhordható ecsettel vagy hengerrel is. Különféle textúrájú narancshéj hatású esztétikai hatás elérésére az Elastocolor Rasante SF felhordható szivacshengerrel, a kívánt hatástól függően hígítatlanul vagy 5-10 tömeg%-nyi vízzel hígítva. Több réteg Elastocolor Rasante SF felhordásánál a rétegek felhordása között legalább 24 órát várjon. Az Elastocolor Rasante SF teljesíti az EN 1504-2 szabvány PI, MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket.

Anyagszükséglet:
– simítóval: 700–800 g/m2 rétegenként;
– ecsettel vagy hengerrel: 300–500 g/m2 rétegenként;
– szórással: 0,8-1 kg/m2 rétegenként.
A mennyiségek csak tájékoztató jellegűek, és az aljzat durvasága, illetve a választott felhordási mód erősen befolyásolja.

Kiszerelések:
20 kg-os vödrök.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elastocolor Rasante SF simítóhabarcs” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés