Folyamatos 20-50% Kedvezmények

Termékek

Home / Áruszállítás,Áruvisszavétel, Árukezelés

Áruszállítás,Áruvisszavétel, Árukezelés

AZ INGATLAN-INNOVÁCIÓ KFT. ÁRUSZÁLLÍTÁSSAL, ÁRUKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS ÁLTALÁNOS KONDÍCIÓI

A szállítás feltétele a szállítást megelőző munkanapon 10.00-ig leadott olyan rendelési igény, mely egyértelmű és feldolgozásra alkalmas, a kiszállítás teljesítéséhez szükséges pontos adatokat tartalmazza, továbbá fizetett vagy engedélyezett vásárlási státuszú. Természetesen azon
termékeinket tudjuk szállítani, melyek raktáron rendelkezésre állnak. A raktárkészlet aktuális alakulásáról Kollégáink tudnak adni aktuális információkat. Információt az [email protected] email címre írva kérhet.

A kiszállítás a rendelés leadás napját követő naptól számított minimum 1-3 munkanap, maximum 14-45 vagy nap.

VIS MAIOR esemény következtében (pl: természeti katasztrófa vagy világjárvány) miatt a szállítási idő ennél több is lehet. Igyekszünk minden termékünk esetében a lehető legrövidebb időtartamban biztosítani az áruszállítást.


Olyan kiszállítási igény esetén, amennyiben a rendelés nettó értéke nem éri el a nettó 168 000 Ft-os értékhatárt vevőnként, szállítólevelenként, szállítási címenként, akkor a következő díjakat számoljuk fel:

0-5 kg: 1990 Ft
5,1-10 kg=2990 Ft
10,1-20 kg: 2990 Ft
20,1-40 kg: 4990 Ft
40,1-50 kg:6990 Ft
50,1-80 kg: 9990 Ft
80,1-100 kg: 12990 Ft
120,1-140 kg: 14990 Ft
140,1-160 kg: 16990 Ft
160,1-1000 kg: 19990 Ft
1000-2000 kg: 40000 Ft

A kiszállítás munkaidőben történik, konkrét időpontra és időkapura szállítást nem vállalunk. Amennyiben lehetőségeink megengedik akkor napszakra (délelőtt vagy délután) történő szállítási igényt igyekszünk figyelembe venni.

Olyan kiszállítási igény esetén, amennyiben a rendelés nettó értéke nem éri el a feltüntetett ingyenes kiszállítási értékhatárt vevőnként, szállítólevelenként, szállítási címenként,
akkor a következő díjakat számoljuk fel:
– ha a rendelés súlya nem haladja meg az 50 kg-ot, akkor ún. csomagdíjat számolunk fel, melynek nettó értéke 4 000 Ft.
– ha a rendelés súlya nagyobb, mint 50 kg akkor ún. paletta díjat számolunk fel melynek nettó értéke palettánként 9 000 Ft.


Olyan szállítási cím esetén, melynek megközelítéséhez bárminemű engedély szükséges, annak beszerzése a Vevő feladata. Budapest területén belül az egyedi/védett övezeteknél (Vár és környéke, Margit-sziget) külön, behajtási engedély szükséges, melynél a szállítási határidő megnövekedhet 6 munkanappal. Abban az esetben, ha egy-egy rendelés teljesítése fizikailag vagy egyéb módon korlátozott a szállítást végző gépjármű részére (pl. meredek út, szűk útszakasz, magasságkorlát stb.), a Vevő feladata a lerakodás helyszínének megfelelő biztosítása. Zárt területekre történő
szállítási igények (pl. repülőterek, börtönök, erőművek stb.), amelyekhez a bejutás engedélyhez kötött, ennek biztosítása a Vevő feladata. Vidéki útvonal behajtási engedély köteles szállítások esetén, amennyiben a Vevő ennek ügyintézését nem vállalja, úgy az ügyintézési idő miatt szállításunkat nem tudjuk másnapi teljesítéssel vállalni. Az engedélyek költsége a vevőt terheli. Lehetőségeinkről írásos visszaigazolásban tájékoztatjuk.
A rendelésben megadott szállítási címtől a szállítás napján eltérni már nincs lehetőségünk, az EKÁER és egyéb rendszerkezelési követelmények miatt. Amennyiben az áruátvétel a rendelésben megadott szállítási címen nem megoldott, az árut visszaszállítjuk a Mapei Kft. telephelyére, és az árurendeléssel egybekötött visszáruzási eljárásrend szerint kezeljük, amely kezelési költséget von maga után.
Téli időszakban, a fagyveszélyes termékeink szállításához temperált szállítóeszköz nem biztosított. Tartós, nappali -5°C-os hőmérséklet alatt a fagyveszélyes termékek szállításait szüneteltetjük.
A szállításaink ponyvás, nem önrakodós tehergépkocsival történnek, rakodó személyzet nélkül. Amennyiben egyéb igénye van – pl. önrakodós hátfalas, önrakodós darus, kérjük rendelésén feltétlenül szerepeltesse. A darus és emelőhátfalas szállításainknál – alkalmas platform esetén –csak közvetlenül a gépjármű mellé történő lerakodás biztosított.

A kiszállítás napján értesítést küld a kiszállítást végző cég Házhoz szállítás esetén:

A kiszállítás napjáról rendszerünk SMS értesítést küld előzetesen Önnek a fuvar adataival:
1.Fuvarozó Neve,
2.Telefonszáma,
3.Gépjármű rendszáma,
4.Várható kiszállítási időpont.

Rendszerünk értesítést küld Személyes átvétel esetén:
Rendszerünk automatikusan megküldi Önnek, hogy mikor tudja a kért telephelyen átvenni a megrendelt árukat.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a telephelyek raktározási kapacitásai végesek, így előfordulhat, hogy a telephelyek közötti termék átszállításra van szükség, mely 1-3 munkanapot is igénybe vehet. Ezzel kapcsolatban automatikus értesítést küldünk Önnek, de Kollégáink készséggel adnak felvilágosítást az [email protected] e-mail címen, vagy a +36-70-409-09-51 telefonszámon.

ÁRUVISSZAVÉTEL
Továbbértékesítésre alkalmas, folyamatosan készletezett terméket áll módunkban visszáruként befogadni. (Sértetlen, bontatlan, idegen feliratok nélküli,
tiszta csomagolású, fagykár mentes). A termék szavatosságának a teljes szavatossági idő 35%-ával szükséges rendelkeznie. Árurendelés teljesítésével egybekötött visszáru igény esetén, a megrendelőt kezelési költség terheli nettó 25 Ft/kg értékben. Árurendelés teljesítésével nem egybekötött visszáruzási igény esetén, a teljes fuvardíj a megrendelőt terheli, továbbá árukezelési költség, melynek mértéke súly szerint kerül meghatározásra, mely a szállítási költséggel azonos mértékű.
Egyedi igény alapján rendelt, színre kevert, nem készletezett, vagy a készletezési szint kétszeresét elérő mennyiségű anyagokat nem áll módunkban visszavenni. A kiszerelési egység szerinti visszáruzási igényt van lehetőségünk elbírálni.
A Polyglass termékcsalád bitumenes lemezeit csak gyári csomagolású, bontatlan raklap mennyiségben van lehetőségünk visszavenni.
A kitöltött és jóváhagyott visszáru engedély kérelem a szállítás lehetőségét biztosítja. Minőségi és mennyiségi átvétel csak a Mapei Kft. telephelyein történik. Amennyiben a visszaszállított termék a vizsgálat alapján a továbbértékesítés követelményeinek nem felel meg, abban az esetben az átvétel elutasítható. Továbbértékesítésre alkalmatlan termék elszállítása a visszárut küldő fél feladata a Mapei Kft. telephelyeiről. Az átvételi kéréssel kapcsolatban visszautasított áru elszállítása, amennyiben 2 héten belül nem realizálódik, az árut megsemmisítjük, melynek költségét tovább hárítjuk.
A Polyglass termékcsalád bitumenes lemezeinek termék károsodás nélküli kiszállítási megbízásaira csak teljes, bontatlan, gyári csomagolás esetén vállalunk garanciát. Bontott raklapos rendelési igény esetén a szállítással járó garancia (pl. fektetett tekercs szállítás miatt) elvész.
Colormap rendszerünkkel színezhető termékeink tárgyi napon 11.00-ig beérkező megrendeléseit, a tárgyi napot követő második munkanapon tudjuk rendelkezésre bocsátani sóskúti telephelyen mennyiségi limittel, a bázis termék készletének rendelkezése állásától függően.
Színre kevert termék rendelésének lemondását nem áll módunkban elfogadni. Elszállításáról, kiszállíttatásáról a megrendelőnek intézkednie kell. Az átvétel hiányában a megrendelt termékről számlát állítunk ki, és az áru átvételi lehetőségét 1 hónapig biztosítjuk, melynek leteltét követően az árut megsemmisítjük.

X
X