Akció!

ALFÖLDI 7060 Formo mélyöblítésű fali WC + WC-ülőke kombi szett

79.742 Ft 68.990 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Víztakarékos üzem
• Soft Closing – lágy lecsukódás
• Quick release – gyors szerelés

– RAKTÁRON!

– GYORS SZÁLLÍTÁS!

– BIZTONSÁGOS FIZETÉS!

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

Leírás

Alföldi Formo kombipack

Az ALFÖLDI 7060 Formo mélyöblítésű fali WC + WC-ülőke kombi szett az Alföldi kiemelt büszkesége. A család különlegessége, hogy két mosdó formát kínál a választékában. Az S mosdók az egyenes formák, míg a V mosdók a lágyabb formák kedvelőinek készültek különböző méret variációkban. A mosdók mellett a kézmosók is elérhetőek mindkét formában. A választék részét képezi a CleanFlush, nyitott gyűrűs fali-WC, amely megfelelő vízhálózat esetén szemben a hagyományos WC-kkel, amelyek 3/6 literrel öblítenek, a Formo WC-k mindössze 3, illetve 4,5 liter vizet használnak fel* az öblítéshez, így takarékoskodva a vízzel. A CleanFlush mellett a hagyományos fali-WC is elérhető ún. kombipackban, amelyben a WC egy WC-ülőkével kerül összecsomagolásra.
A kollekció bútorválasztékkal rendelkezik, amelyben alsó-szekrény és magasszekrény található fehér és világos tölgy színben.

formo

A Formo 7060 csomag tartalma
1 db mélyöblíésű fali-WC
1 db WC-ülőke Duroplast anyagból, Soft Closing és Quick Release rendszerrel

Soft Closing
Az Alföldi egyes WC-ülőkéi Soft Closing funkcióval rendelkeznek. Ez az újítás megakadályozza azt, hogy a WC-ülőke teteje lecsukáskor hangosan lecsapódjon, helyette fokozatosan záródik le a tető rész az ülőkére. A bútorok esetében pedig az ajtók szintén finoman záródnak.

Qucik Release
A Quick Release lényege, hogy a WC-ülőke egy könnyed mozdulattal kipattintható a zsanérból, így annak leszerelése nélkül válik takaríthatóvá a WC teljes felülete.

Duroplast
A duroplast egy speciális kompozit műanyag, amely könnyű és egyben erős is. Az Alföldi valamennyi WC-ülőkéje ebből az anyagból készül.

* Megfelelő vízhálózat kiépítése esetén a WC-k 3/4,5 literrel is képesek öblíteni.

Szerelése speciális tartó- és rögzítőszerelvényt igényel!

További információk

Tömeg 22 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ALFÖLDI 7060 Formo mélyöblítésű fali WC + WC-ülőke kombi szett” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés