Akció!

AERECO MURAL PX 450 FW hővisszanyerős légkezelő, oldalsó csonkos, 50-450m3/h

1.106.805 Ft 1.069.999 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

AERECO MURAL PX 450 FW hővisszanyerős légkezelő, oldalsó csonkos, 50-450m3/h

Leírás

Kellemes és tiszta levegő ablaknyitás nélkül

A modern épületek, családi házak és lakások az energia-megtakarítás jegyében jól szigeteltek, emiatt nincs természetes szellőzésük, ezért nem jut be megfelelő mennyiségű és minőségű friss levegő, illetve nem is jut ki az elhasznált levegő, emiatt fáradékonyabbak lehetünk, nehezebben koncentrálunk, fejfájás törhet úrrá rajtunk. Otthonunk kellemes és egészséges levegője érdekében gondoskodnunk kell a megfelelő szellőzésről, szabályozott légcseréről. Hővisszanyerős szellőztető rendszer alkalmazásával alacsony vagy magas külső hőmérséklet esetén is a legnagyobb energiamegtakarítást és komfortérzetet érhetjük el.

A hővisszanyerős szellőztető rendszer az elszívott elhasznált belső levegőt keresztüláramoltatja egy nagy hatásfokú alumínium kereszt-ellenáramú hőcserélőn, melynek segítségével átadja hasznos hőjét (télen +, nyáron -) a beszívott friss levegőnek, ezáltal a komfortérzetünk is javul, ugyanis nem közvetlenül ér bennünket a kintről beszívott hideg vagy meleg levegő, továbbá ezzel akár pénzt is meg lehet takarítani, hiszen nem dobjuk ki télen a felmelegített, nyáron a lehűtőtt levegő hőjét.

Igény szerint választható intelligens vezérlés (HMI TACTOUCH)
A hővisszanyerő egységek komplett elektronikus szabályozással rendelkeznek, amely nemcsak a ventilátorok, és a bypass, hanem a tartozékként válaszható egységek működését is vezérli. Így képesek szabályozni a hőcserélő egység védelme érdekében a készülékbe integrált előfűtőt(opció), és  utófűtőt(opció), stb.
A MODBUS opcionális kommunikációs kiegészítő modul segítségével a legtöbb készülék akár a legkorszerűbb épületszabályozási rendszerekkel (pl. KNX, vagy BACnet) is képes harmonikusan együttműködni.

A széleskörű típus és tartozék választékból könnyen összeállítható az épület adottságaihoz leginkább illeszkedő megoldás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AERECO MURAL PX 450 FW hővisszanyerős légkezelő, oldalsó csonkos, 50-450m3/h” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés