Akció!

Adesilex PG4

187.325 Ft 128.509 Ft

0 vásárló vásárolta és kapta meg.

Az Adesilex PG4 a vízszigetelések szintetikus megerősítésére, valamint beton-, vasbeton-, fém és természetes kőlapok ragasztására használható.

Leírás

Az Adesilex PG4 a vízszigetelések szintetikus megerősítésére, valamint beton-, vasbeton-, fém és természetes kőlapok ragasztására használható.

Az Adesilex PG4 kétkomponensű epoxigyanta bázisú ragasztó, amely finomszemcséjű osztályozott adalékanyagokat és különleges adalékszereket is tartalmaz. Az Adesilex PG4 a vízszigetelések szintetikus megerősítésére, valamint beton-, vasbeton- fém és természetes kőlapok ragasztására használható.

Az Adesilex PG4 kétkomponensű epoxigyanta bázisú ragasztó, amely finomszemcséjű osztályozott adalékanyagokat és különleges adalékszereket is tartalmaz. Az Adesilex PG4 a vízszigetelések szintetikus megerősítésére, valamint beton-, vasbeton- fém és természetes kőlapok ragasztására használható. Az Adesilex PG4 alacsony viszkozitású, és emiatt az aljzatot jól megnedvesíti. Nagymértékű állékonysága (tixotrópia) miatt könnyen felhordható simítóval vízszintes és függőleges felületekre és mennyezetre lecsúszás veszély nélkül. Az elkészítéshez öntse a B komponenst (fehér) az A komponenshez (szürke), és keverőgépbe fogott keverőszárral kis fordulatszámon keverje addig, amíg homogén keveréket nem kap (azaz egyenletes szürke szín eléréséig). Az Adesilex PG4 teljesíti az EN 1504- 4 szabvány szerint előírt alapvető követelményeket.

Anyagszükséglet:
1,60-1,65 kg/m2 rétegvastagság mm-enként.

Kiszerelések:
30 kg (A+B) és 6 kg (A+B).

További információk

Tömeg 30 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Adesilex PG4” értékelése elsőként

Általános Szerződési és Szállítási Feltételek

Letöltés