Folyamatos 20-50% Kedvezmények

Termékek

Home / About

About

Kedves Vásárló!

Ezt a webáruházat az Ingatlan-Innováció Kft. üzemelteti. Cégünk két évtizedes építőipari kivitelezésben eltöltött múltra tekint vissza. Kivitelezéseink során a lakás felújításoktól kezdve az egyedi magánlakás építésén át, többlakásos lakóépületek, társasházak valamint üzemi épületek megvalósítását végezzük.

Minden kivitelezésünk során a Mapei Kft. termékeit alkalmazzuk. Az eltelt hosszú idő alatt megtapasztaltuk, hogy szinte minden az építőiparban előforduló problémára tudnak megoldási javaslatokat, illetve a megoldáshoz szükséges anyagot biztosítani. Hosszú távú korrekt kapcsolatunkat a megbízhatóság, a pontosság, a precizitás és szakértelem jellemzi. Az általunk elvégzett munkákat a referenciák oldalon, míg  a Mapei Kft. referenciáit a www.mapei.hu oldalon találja. A Mapei a ’60-as évektől kezdve nemzetközi terjeszkedési stratégiát követ, azért hogy közelebb kerüljön a helyi igényekhez, és hogy a szállítási költségeket minimálisra csökkentse. Jelenleg a MAPEI Csoport a világ 5 kontinensén 27 országban tevékenykedik, és 67 leányvállalatból és 58 gyártóegységből áll.

Miért hoztuk létre a webáruházunkat?

Célunk az, hogy vásárlóink számára a lehető legkényelmesebbé tegyük a segédanyagok beszerzését. Jól tudjuk milyen nehézségekkel jár a felújítás és az építkezés. Ha még a segédanyagokat is önmagunknak szerezzük be, az sok sok idővel, keresgetéssel és porral jár. A MAPETÜZÉP legnagyobb előnye, hogy a vásárló minden nyűgöktől megszabadul és pusztán csak annyi a dolga, hogy átvegye otthonában a megrendelt anyagokat. Segítünk álmaid otthonának megvalósításában szaktanácsadásunkkal, felmérésünkkel, gyors és precíz anyagbiztosítással. Szükség esetén állunk rendelkezésedre minőségi kivitelezéssel is.

X
X